Продаж квартир від забудовника

(044) 426-84-42, 426-84-45

Новини компанії ПрімІнвест

2016

Отримано довідку

Боженка - Лабораторна

На сьогоднішній день ТОВ МЖК "Оболонь", по об'єкту будівництва який знаходиться на перетині вулиць Боженка (Малевича)-Лабораторної, отримало Довідку про сплату пайової участі у створенні соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва та компенсації витрат за інженерну підготовку території, яка видана Департаментом економіки та інвестицій Виконавчого органу Київської міської ради (КМДА).

Боженка - Лабораторна

МІСТО КВІТІВ - НОВИНИ З БУДІВЕЛЬНОГО МАЙДАНЧИКА

Тираспольська, 43

Повідомляємо майбутнім мешканцям і тим, хто бажає придбати квартиру в парковому кварталі «Місто Квітів», що будівельні роботи на об'єкті ведуться в повному обсязі відповідно до графіку.

Станом на початок жовтня завершені роботи з улаштування монолітного залізобетонного каркасу будівлі №2 на рівні 16 поверху. Активно продовжуються роботи з мурування зовнішніх і внутрішніх стін та встановлення металопластикових віконних і балконних блоків німецької марки КВЕ, завершення даних робіт заплановано на кінець місяця. Ведуться роботи по прокладанню внутрішніх інженерних комунікацій, а саме влаштування вертикальних стояків водопроводу, каналізації та опалення.

На даний момент по будинку № 2 проводяться роботи по теплоізоляції зовнішніх стін будинку з використанням утеплювача мінеральної вати марки Termolife, що створить комфортні умови всередині квартири, збереже тепло взимку і прохолоду влітку. Фасад будинку, утеплений за допомогою мінеральної вати, має хороші теплоізоляційні і звукоізоляційні властивості, та відповідає кращим показникам опірності займання. Завдяки своїм перевагам мінеральна вата вважається найпопулярнішим утеплювачем при будівництві житла.

По будинку № 1 одночасно в секціях №1, 2, 3 ведеться монтаж збірних залізобетонних конструкцій на рівні 7 поверху. По будинку № 1а в секціях №1, 2 та будинку № 5а завершені роботи з облаштування фундаменту з розтвірком.

З динамікою будівництва паркового кварталу «Місто Квітів» Ви завжди можете ознайомитися в фотогалереї.

Тираспольська, 43
Тираспольська, 43

«Місто Квітів» в ТОП кращих житлових комплексів Києва

Тираспольська, 43

За підсумками II кварталу 2016 року парковий квартал «Місто Квітів» увійшов до рейтингу кращих комплексів столиці за комфортністю серед новобудов комфорт класу.

Рейтинг складено експертами агентства «Євро-Рейтинг», які оцінили ряд параметрів: архітектурні особливості проекту, технологія будівництва, матеріал зовнішніх стін, оздоблення фасадів, висота стель, кількість квартир на поверсі, марка ліфта, тип опалення, транспортна доступність, зовнішнє оточення і інше.

Впевнені, що в процесі будівництва, квартал реалізований в партнерстві компаній «МЖК «Оболонь» і «ІБК Обрій» отримає ще багато позитивних відгуків як серед експертів, так і серед інвесторів.

Детально про рейтинг
Тираспольська, 43

Територія паркового кварталу «Місто Квітів» визнана цілком безпечною

Тираспольська, 43

Піклуючись про безпеку і спокій своїх інвесторів парковий квартал «Місто Квітів» звернувся до державного підприємства «Київський експертно-технічний центр Держпраці» з проханням провести дослідження електромагнітного поля, радіаційного фону і складу атмосферного повітря на будівельному майданчику житлового комплексу по вул. Тираспольська, 43 в Подільському районі Києва.

Згідно з результатами дослідження, на території розташування паркового кварталу не виявлено негативний вплив на організм людини від ліній електропередач. Радіаційний фон відповідає вимогам норм радіаційної безпеки, а концентрація шкідливих хімічних речовин в атмосферному повітрі не перевищує гранично-допустиму концентрацію.

Мешканці можуть бути повністю спокійні за своє здоров'я і безпеку, адже в парковому кварталі «Місто Квітів» процес будівництва здійснюється відповідно до норм і вимог, затверджених Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та Міністерством охорони здоров'я України.

У парковому кварталі «Місто Квітів» все зроблено для того, щоб насолоджуватися життям. Забудовники проекту «Молодіжний житловий комплекс« Оболонь» та «Інвестиційно-будівельна компанія ОБРІЙ» подбали про те, щоб створити маленький світ, в якому все продумано до дрібниць. Тут реалізована концепція мікро-міста. Дитячий садок, торгівельний центр, власний парк - все це розташуватися на закритій території, що охороняється. Парковий квартал «Місто Квітів» створений для тих, хто мріє жити в оточенні природи з міським комфортом.

Тираспольська, 43
Тираспольська, 43